Moje konto
login:
hasło:
Praca

ABC systemu HACCP


Elżbieta Staszewska
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa

artykuł pochodzi z Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego, nr 9/2003

System HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli stał się w ostatnim okresie pierwszoplanowym tematem spotkań i dyskusji branżowych. Dzieje się tak za sprawą będącej w toku nowelizacji ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia. 1) 2) Wokół problematyki wdrażania HACCP narosło wiele opinii często błędnych wynikających z niedoinformowania i zbyt emocjonalnego podejścia do tematu. Prześledźmy zatem zasadnicze aspekty wprowadzania systemu HACCP do produkcji.

  • Co to jest system HACCP?
  • Jak wprowadzać system HACCP?
  • Aktualny stan prawny

    Pobierz plik w formacie Word
  • Katalog firm
    Ogłoszenia
    najnowsze
    miesiarki masz..
    dozownik ..
    zmywarka..
    miesiarka masz..
    wałkownice do..
    mieszałka vmi..
    mieszałka xun..
    miesiarka masz..
    mikser tekno..
    miesiarka..
    miesiarka..
    miesiarka..
    dzielarka..
    miesiarka..
    diosna spv 160..
    konig mini rex..
    konig mini rex..
    miesiarka..
    miesiarka masz..
    dzielarka..
    Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt