Moje konto
login:
hasło:
Praca
PRZEDŁUŻANIE ŚWIEŻOŚĆI l TRWAŁOŚCI PIECZYWA - DODATKI l SPOSOBY
Wiele cech organoleptycznych pieczywa takich jak: aromat, chrupkość skórki, elastyczność miękiszu, które decydują o świeżości należy do bardzo nietrwałych, co najbardziej wyraziście występuje w drobnym pieczywie pszennym.
  1. Przyczyny utraty świeżości i trwałości pieczywa
  2. Metody przedłużania świeżości pieczywa
  3. Metody przedłużania trwałości pieczywa
Opracowanie Elżbieta Słowik
Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
miesiarka masz..
miesiarka..
dzielarka..
miesiarka ibis..
wałkownica z..
dzieże do..
dzieże do ..
dzieże do..
miesiarka mac..
wałkownica..
miesiarka masz..
miesiarki masz..
dozownik ..
zmywarka..
miesiarka masz..
wałkownice do..
mieszałka vmi..
mieszałka xun..
miesiarka masz..
mikser tekno..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt