Moje konto
login:
hasło:
Praca
PROGRAM TARGÓW, GDAŃSK, 19-21.03.2004

patronat

Targi Piekarstwa,
Cukiernictwa
i Lodziarstwa
BALTPIEK






Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia
Obiektów Gastronomicznych,
Hoteli i Sklepów
GASTROEXPO

współpraca
organizator

19 MARCA, godz. 10.00 - 18.00
  • godz. 11.00, hala
    Uroczyste otwarcie Targów BALTPIEK i GASTROEXPO 2004
    Otwarcie Zjazdu Piekarzy i Cukierników

  • godz. 12.30, budynek B7
    Konferencja prasowa

  • godz. 10.00 - 18.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 10.00 18.00, hala 5, stoisko 37
    Forum Piekarskie i Cukiernicze

  • godz. 10.00
    Europejskie pieczywo w polskim piekarstwie
    pokaz w wykonaniu technologów z Gdańskich Młynów i Spichlerzy Dr.Cordesmeyer
    Andrzej Wiśniewski, Jan Sperra, Jan Szczypski oraz technologów z Firmy Lesaffre bio-corporation - Yves Musiałowski, Wiesław Kuropatwa, Piotr Goworek
    Konkursy dla publiczności

  • godz. 14.00
    Pokazy wypieku przygotowane przez:
    Piekarza Roku 2003 - Leonarda Konkola z Karwii
    Piekarza Fair Play 2003 Juliana Gołębiewskiego z Brodnicy
    Mieczysława Słomę z Przeworska

  • godz.11.30 - 17.30, hala 4
    III FORUM KULINARNE
    Mistrzostwa Kulinarne Regionu o tytuł "Kreatora Smaku"

  • godz. 17.00 - Ogłoszenie wyników Mistrzostw

  • godz. 16 .00, budynek B 7
    Prezydium Zarządu Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP
20 MARCA, godz. 10.00 - 18.00
  • godz. 10.00 - 18.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 10.00 18.00, hala 5, stoisko 37
    Forum Piekarskie i Cukiernicze

  • godz. 10.00
    Pokaz wykonany przez reprezentantów Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa Rzeczypospolitej Polskiej na Europejskie Mistrzostwa Piekarstwa 2004 (Herning, Dania) - Paweł Konkol, Marcin Karpiński, Tadeusz Zdybał

  • godz.10.30 - 17.30, hala 4
    III FORUM KULINARNE
    Konkurs Kulinarny "Mistrzowskie Duety"

  • godz. 13.30 - Ogłoszenie wyników Konkursu

  • godz. 14.30, hala 5
    Wręczenie Medali laureatom konkursu Mercurius Gedanensis

  • godz. 15.00, budynek B7
    PANEL Dyskusyjny prowadzony przez Magdalenę Mart - Redaktora Naczelnego Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego
    - System HACCP w piekarniach i cukierniach
    - Konkurencyjność gospodarki oraz wsparcie MŚP w ramach sektorowego programu operacyjnego
    - Obowiązki przedsiębiorców w zakresie ochrony środowiska
    - Prawo Pracy - zmiany w Kodeksie Pracy
21 MARCA, godz. 10.00 - 16.00
  • godz. 10.00 - 16.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 12.00, hala 5, stoisko 37
    Pokazy wypieku wg receptur z książki "Przepisy Gdańszczan. Ciasta i ciasteczka" w wykonaniu Mistrza Świata w cukiernictwie Mieczysława Chojnowskiego i zaproszonych gości
    Pokaz przygotowany przez firmę Olvit.

  • godz. 14.30 Wręczenie nagród autorom najlepszych przepisów.

  • godz.10.30 - 14.30, hala 4 III FORUM KULINARNE
    Pokazy przygotowane przez Stowarzyszenie Kucharzy i Cukierników Region Pomorski

  • godz.16.00 - Zakończenie targów BALTPIEK I GASTROEXPO
Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
maszynka do..
maszynka do..
pomiary..
haccp ghp/gmp..
gaz - kontrola..
wachtel..
piec wachtel..
myjka hobart..
dzielarka..
myjka hoonved..
mechanik..
infra wachtel..
matador ..
stożek haton..
koenig - mixer..
bagieciarka..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt