Moje konto
login:
hasło:
Praca
PROGRAM TARGÓW, GDAŃSK, 19-21.03.2004

patronat

Targi Piekarstwa,
Cukiernictwa
i Lodziarstwa
BALTPIEK






Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia
Obiektów Gastronomicznych,
Hoteli i Sklepów
GASTROEXPO

współpraca
organizator

19 MARCA, godz. 10.00 - 18.00
  • godz. 11.00, hala
    Uroczyste otwarcie Targów BALTPIEK i GASTROEXPO 2004
    Otwarcie Zjazdu Piekarzy i Cukierników

  • godz. 12.30, budynek B7
    Konferencja prasowa

  • godz. 10.00 - 18.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 10.00 18.00, hala 5, stoisko 37
    Forum Piekarskie i Cukiernicze

  • godz. 10.00
    Europejskie pieczywo w polskim piekarstwie
    pokaz w wykonaniu technologów z Gdańskich Młynów i Spichlerzy Dr.Cordesmeyer
    Andrzej Wiśniewski, Jan Sperra, Jan Szczypski oraz technologów z Firmy Lesaffre bio-corporation - Yves Musiałowski, Wiesław Kuropatwa, Piotr Goworek
    Konkursy dla publiczności

  • godz. 14.00
    Pokazy wypieku przygotowane przez:
    Piekarza Roku 2003 - Leonarda Konkola z Karwii
    Piekarza Fair Play 2003 Juliana Gołębiewskiego z Brodnicy
    Mieczysława Słomę z Przeworska

  • godz.11.30 - 17.30, hala 4
    III FORUM KULINARNE
    Mistrzostwa Kulinarne Regionu o tytuł "Kreatora Smaku"

  • godz. 17.00 - Ogłoszenie wyników Mistrzostw

  • godz. 16 .00, budynek B 7
    Prezydium Zarządu Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP
20 MARCA, godz. 10.00 - 18.00
  • godz. 10.00 - 18.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 10.00 18.00, hala 5, stoisko 37
    Forum Piekarskie i Cukiernicze

  • godz. 10.00
    Pokaz wykonany przez reprezentantów Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa Rzeczypospolitej Polskiej na Europejskie Mistrzostwa Piekarstwa 2004 (Herning, Dania) - Paweł Konkol, Marcin Karpiński, Tadeusz Zdybał

  • godz.10.30 - 17.30, hala 4
    III FORUM KULINARNE
    Konkurs Kulinarny "Mistrzowskie Duety"

  • godz. 13.30 - Ogłoszenie wyników Konkursu

  • godz. 14.30, hala 5
    Wręczenie Medali laureatom konkursu Mercurius Gedanensis

  • godz. 15.00, budynek B7
    PANEL Dyskusyjny prowadzony przez Magdalenę Mart - Redaktora Naczelnego Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego
    - System HACCP w piekarniach i cukierniach
    - Konkurencyjność gospodarki oraz wsparcie MŚP w ramach sektorowego programu operacyjnego
    - Obowiązki przedsiębiorców w zakresie ochrony środowiska
    - Prawo Pracy - zmiany w Kodeksie Pracy
21 MARCA, godz. 10.00 - 16.00
  • godz. 10.00 - 16.00, hala 5
    Wystawa Wyrobów Piekarzy i Cukierników

  • godz. 12.00, hala 5, stoisko 37
    Pokazy wypieku wg receptur z książki "Przepisy Gdańszczan. Ciasta i ciasteczka" w wykonaniu Mistrza Świata w cukiernictwie Mieczysława Chojnowskiego i zaproszonych gości
    Pokaz przygotowany przez firmę Olvit.

  • godz. 14.30 Wręczenie nagród autorom najlepszych przepisów.

  • godz.10.30 - 14.30, hala 4 III FORUM KULINARNE
    Pokazy przygotowane przez Stowarzyszenie Kucharzy i Cukierników Region Pomorski

  • godz.16.00 - Zakończenie targów BALTPIEK I GASTROEXPO
Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
mini rex kupię..
kupię..
kupię fortuna..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt