Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam! Mam pytanie czy jest jakaś ostrzałka do ostrzenia noży do krajalnic chleba, noże typu JAC bądź LOZAMET, ewentualnie gdzie można zakupić? Dzięki za podpowiedź
autor: ostrzałka
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-03-12 07:59:32
 ha, ha Pan Leon się odezwał - fakt jesteście dobrzy ale trzeba to przeliczyć bo nie jesteście tani i faktycznie jak samemu się ostrzy na tej przerobionej z do pił łańcuchowych wychodzi taniej - warunek ostrzący musi być trzeźwy - u mnie ostrzą po 10 razy nóż i ścina ocho cho a nie jest od Pana. Pozdrawiam była klientka
autor: Aldona2018
2020-03-10 07:41:39
 Dziękujemy za zaufanie. W tym roku używamy nowej znakomitej taśmy nierdzewnej i kwasoodpornej do PRODUKCJI noży do krajalnic piekarskich chleba. Produkujemy też noże niestandardowe od ok 70 do do ok 420mm. ZAPRASZAMY o współpracy.
autor: carboserwis
2009-04-04 13:43:53
 w autentycznie dobre noże do dauba i wcale nie tak drogie
autor:
2009-04-03 14:33:50
 w co czy gdzie zainwestował?
autor:
2009-04-02 11:46:26
 A ja troszkę zainwestowałem i już kroję 6 mies. bez ostrzenia.
autor:
2009-03-25 09:33:21
 Firma "CARBO SERWIS Zakład Narzędzi Supertwardych i Metaloplastyki&#8221; mgr Leon Orłowski 35-615 Rzeszów, ul.Leszka Czarnego 13. Tel:017-857-70-20 lub kom.605360363. Ostrzą nasze noże od pięciu lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Urzywamy dwóch krajalnic Lozamet krojących po ok 1000 szt chleba dziennie. Naostrzone noże wytrzymują w dobrej kondycji ok. 8 miesięcy.
autor: janusz
2009-03-13 14:10:17
 a może tak o krawężnik pabrusit - ot paljaka aszczudnosc.
autor: ukrainskij niewolnik
2009-03-11 21:27:48
 wiem że ludzie ostrzą na ostrzałkach do pił łańcuchowych, ale długo taki nóż nie żyje.
autor: Fabian
2009-03-11 08:03:18
 Na mniejszą skale to raczej te noże zniszczysz tak jak Ci napisałem wcześniej bo chromonikiel bardzo łatwo przepalić, noże takie oczywiście trzeba ostrzyć bo masz rację że to dużo mniejszy koszt jak kupować nowe , szczególnie ze po dobrym ostrzeniu pokroisz tyle co nowym nożem. Poszukaj na Googlach na pewno znajdzie się sporo firm. Ja nie bardzo mogę Ci polecić nasze usługi bo jedynie ostrzymy noże które sami wyprodukowaliśmy.Profesjonalne ostrzenie będzie kosztowało miedzy 2,8-4 złote
autor: rafał
2009-03-10 20:39:55
 dzięki kolego, za odpowiedz, ale może coś na mniejsza skale ;] we własnym zakresie aby naostrzyć noże, zawsze mniejszy koszt niż kupić nowy komplet noży
autor: ostrzałka
2009-03-10 17:00:21
 Ostzałka . Lozamet ma w oryginale noze z chromoniklu po jakieś 17-18 PLN za sztukę , jeżeli przejedziesz to na jakiejś szlifierce czy kamieniu to nóż przepalisz i możesz go od razu wyrzucić do śmietnika bo skroi ci może 1/10 tego co nominalnie. Chromonikiel jest bardzo dobrym materiałem do użytku ale bardzo trudnym we właściwej obróbce . Noże profesjonalnie da się na ostrzyć na stacjonarnej szlifierce i to nie takiej co się tarcza kręci ale takiej gdzie masz ustawiany posuw i docisk.(urządzonko takie kosztuje bagatela 40-50tys EUR)A i musisz dobrac odpowiednie chłodziwo.
autor: rafał
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
sprzeda..
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt