Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam... Chciałem się zapytać gdzie mogę kupić kwas sorbowy (e200) i czy jest to dobry środek na hamowanie pleśni w sernikach gdyż powoli zbliża sie okres letni a w tamtym roku miałem z tym ogromny problem po 2/3 dniach od upieczenia juz wychodziła pleśń na cistach. I prosił bym o inne skuteczne metody :)
autor: adam_P
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-03-06 15:11:24
 Witam serdecznie, Nasza firma ma w ofercie kwas sorbowy w atrakcyjnej cenie. Zapraszamy do kontaktu 570 903 720. Pozdrawiam Agata
autor:
2014-04-23 22:21:50
 Zdaje się,ze w liście elektronicznym podałem numer do współwłaściciela..Ale dobrze,raz jeszcze napiszę-pan Adam Chorowski 691888634.Dozowanie w zależności do czego,do jakiego produktu.Do sękacza i sernika wystarcza 0.2% względem całej masy.Ale w Sugarcie ci to wytłumaczą.Biorę też od nich cukry brązowe i smakowe.Fajny mają cukier Negro-super do kruchego i drożdżowizny.
autor: sylwek z mińska
2014-04-23 19:32:30
 Sylwek_z_mińska miał bym do Ciebie prośbę mógł byś mi podać jakiś kontakt z ta firma :) I miał bym jeszcze jedno pytanko w jaki sposób dawkujesz ten specyfik :)
autor: adam_P
2014-04-10 15:22:18
 To najlepszy i najbezpieczniejszy konserwant.Metabolizm kwasu sorbowego przypomina metabolizm kwasów tłuszczowych,czyli ze w organizmie nie pozostaje nic po za energią.Ja biorę z firmy Sugart ze Starej Miłosnej.Już rok jak pracuję na tm dając do sękacza,sernika,galaretek.
autor: sylwek z mińska
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
piekarz..
zatrudnie..
bhp - obsługa..
kupię maszyny..
krajalnice do..
krajalnice do..
miesiarki..
miesiarki..
cukiernik..
krajalnice do..
mieszałka ibis..
mieszałka..
praca w uni to..
aparaty..
szerokie drzwi..
remont..
żurownik..
remont piecow..
plotna do..
taśmy do..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt