Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Dzień Dobry, Od dobrego tygodnia mam problem z chlebem pszenno-żytnim na zakwasie,dziura na dziurze. My¶lałem,że to kwestia temperatury bo w zakładzie nie jestem w stanie utrzymać stałej ze względu na jej specyfikę. Próbowałem prowadzić go trochę cieplej,kombinowałem z karmieniem ale jak na razie bez większego efektu. Macie może jakie¶ rady albo możliwe przyczyny? Dodam,że raczej to nie kwestia m±ki gdyż problem pojawił się gdy używałem jednej jej dostawy. Z góry dziękuje za pomoc.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
piekarz ..
piekarz praca..
piekarz praca..
piekarz szukam..
piekarz szukam..
piekarz ..
piekarz ..
piekarz szukam..
haccp ghp/gmp..
piec wsadowy..
miwe roll-in..
płyn myj±cy..
płyn do mycia..
mycie..
piekarz..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
miesiarka ibis..
miesiarka ibis..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt