Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Dzień Dobry, Od dobrego tygodnia mam problem z chlebem pszenno-żytnim na zakwasie,dziura na dziurze. My¶lałem,że to kwestia temperatury bo w zakładzie nie jestem w stanie utrzymać stałej ze względu na jej specyfikę. Próbowałem prowadzić go trochę cieplej,kombinowałem z karmieniem ale jak na razie bez większego efektu. Macie może jakie¶ rady albo możliwe przyczyny? Dodam,że raczej to nie kwestia m±ki gdyż problem pojawił się gdy używałem jednej jej dostawy. Z góry dziękuje za pomoc.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
zatrudnimy..
zatrudnimy..
kupię bułkę..
bułka tarta..
kupie bułke..
haccp ghp/gmp..
piekarz do..
piekarz szukam..
piekarz od..
aparaty..
szerokie drzwi..
remont..
remont piecow..
plotna do..
ibisart:..
ibisart:..
..
miesiarki..
polskie..
dzieże do..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt