Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam mam pytanie czy faktycznie sprzedaż chleba wzrasta jeżeli jest krojony na sklepach koledzy po fachu twierdzą że np.sprzedawali 100 szt.jak przenieśli krojenie na sklepy wzrosła im sprzedaż do 300szt.Na moich sklepach 80% sprzedaję chleb już krojony w piekarni tylko 20% nie krojony.Myślę czy to ma sens.Pozdrawiam serdecznie.
autor: jacek13
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-01-14 07:52:30
 Jacku myślę że Doda to zły pomysł - ja zatrudniłem studenta dietetyka + krojenie na miejscu i w zasadzie to w całej firmie ruch
autor: rolmops-kromeczka
2019-01-14 04:08:34
 w folie nie powinno sie nic pakowac poza brudnymi skarpetami Cieply chleb w folii, coz za pomysl. Ciasta sie nie miesza a miesi, wiem, ze brzmi to dziwnie ale naprawde tak jest.
autor: mike
2019-01-12 06:15:10
 Leszku widziałem parę celebrytek na żywo myślę że to zły pomysł nie każdy lubi botoks a niektóre wyglądają jak glonojady. ;)
autor: jacek13
2019-01-11 17:35:17
 Panowie a może inny chwyt , jakby wziąć do krojenia taką jakąś Dodę z biustem i dekoltem , trochę niżej tę krajalnicę postawić i płaciłbym za każdy bochenek dychę, nawet stary :)
autor: Leszek26
2019-01-11 06:43:01
 Ludzie myślą że krojony przywieziony z piekarni to zwroty,albo jakaś staroć,a jak im pokroić na sklepie to są pewni że mają świeży
autor: tim2012
2019-01-05 12:56:04
 Jest grupa ludzi która odczuwa jednak różnicę w chlebie krojonym zaraz po wystygnięciu-przestygnięciu, trzymanym kilka godzin w woreczku, a chlebem krojonym bezpośrednio przed konsumpcją.Ale jest to mała grupka która kupuje chleb w całości, a reszta z lenistwa krojony. U nas od lat w sklepie firmowym chleb kroi się przy kupującym, nie jest krojony na zaś. Mamy nawet taką klientkę, która po smaku chleba poznaje że mieszał ciasto ktoś inny, lub mąka jest nowa.
autor: mały piekarz
2019-01-05 10:00:30
 Dziękuję za podzielenie się wiedzą i doświadczeniem spróbuję na jednym sklepie po miesiącu dam znać jaki to dało efekt.Pozdrawiam serdecznie.
autor: jacek13
2019-01-04 11:15:47
 Różnica jest ,pokrojony na sklepie nie będzie taki jak pokrojony sześć godzin wcześniej i w folii. Dużo zależy od klienta , moja teza jest taka im średnia wieku klientów jest wyższa tym bardziej wolą miękki chleb z cienką skórka bo mają słabsze uzębienie, czyli taki który już leżał w folii. Zdrowi ludzie w sile wieku będą chcieli sobie pochrupać skórki.
autor: Leszek26
2019-01-04 09:50:05
 A ja powiem tak, mam chleb, ktory kroje na swoich sklepach i jak czasami przywoze krojony z Piekarni to ludzie mowia, ze jest gnieciuch i oni chca miec krojony na miejscu bo skorka jest ostra, wiec czuja roznice. Oczywiscie w swieta i wolne nie ma to znaczenia
autor: sonikx
2019-01-04 08:24:30
 tezy o takich wzrostach zaliczyłbym do legend miejskich :) prawda jest taka ( dotyczy moich punktów ) że nie ma praktycznie różnicy w sprzedaży tylko przeniesienie ciężaru krojenia z piekarni do sklepu !
autor: rysiu
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
zatrudnimy..
zatrudnimy..
kupię bułkę..
bułka tarta..
kupie bułke..
haccp ghp/gmp..
piekarz do..
piekarz szukam..
piekarz od..
aparaty..
szerokie drzwi..
remont..
remont piecow..
plotna do..
ibisart:..
ibisart:..
..
miesiarki..
polskie..
dzieże do..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt