Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, zastanawiam się nad otwarciem małego punktu piekarniczo-cukierniczego. Jestem całkowicie nowa w temacie. Mam w związku z tym parę pytań. Jakie są możliwości współpracy z puekarniami i jakie warunki są najbardziej korzystne na start. Będę próbowała skorzystać z dotacji na otwarcie takiego punktu. Miejsce, które wybrałam wydaje się dobre, jest dobry dojazd, parking, znajduje się przy dużym sklepie typu Makro, gdzie nie ma świeżego pieczywa. W pobliżu kilka osiedli i nie ma w okolicy dobrego pieczywa tylko same mrożone w sklepach lidl czy biedronka. Na co najbardziej zwracać uwagę, na czym się najlepiej skupić? Jakieś porady dla nowicjusza? Czego się wystrzegać? I najważniejsze pytanie co robi się z takim towarem jak pieczywo, jeśli się nie sprzeda? Za każdą poradę będę bardzo wdzięczna.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-01-14 03:58:27
 co sie nie najesz to sie nie nalizesz. Oceniam twoje szanse na sukces rowne zero. A ta wzmianka o dotacji to mnie naprawde wzruszyla. Moze sprobuj starej, sprawdzonej metody: pilnuj szewcze kopyta?
autor: mike
2019-01-12 16:18:08
 Skoro w Makro nie ma to masz odpowiedź czy to dobry pomysł.
autor: marcel
2019-01-12 06:22:53
 Myślę że to nie do końca dobry pomysł na samej marży ciężko będzie się utrzymać chyba że znajdziesz producenta który naprawdę da dobre ceny no i co ze zwrotami itd. ale warto spróbować.Czasami z boku biznes wygląda super ale jak się zagłębisz to już tak słodko nie jest, i nie chodzi tylko o piekarnie.Powodzenia
autor: jacek13
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
maszynka do..
maszynka do..
pomiary..
haccp ghp/gmp..
gaz - kontrola..
wachtel..
piec wachtel..
myjka hobart..
dzielarka..
myjka hoonved..
mechanik..
infra wachtel..
matador ..
stożek haton..
koenig - mixer..
bagieciarka..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt