Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

PANOWIE 2000 TYŚ CHLEBA Z TEGO 600 TO BLASZKA I 800 BUŁEK WSZYSTKO RĘCZNIE NARABIANE I WYPIEKANE CHLEB ZWYKŁY NA APARATACH PO 300 SZT NA RZUT BLASZKA I BUŁKI NA OBROTÓWCE 3 OSOBY NA ZMIANIE W ILE GODZIN POWINNY TO WYPIEC
autor: azja100
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-01-11 07:29:58
 My robimy w trzech ok. 900 chleba różnego gatunku co daje 14 ciast,łącznie 4 wsady do pieca, ok. 2300--2500 sztuk zwykłych bułek, 4 wsady do pieca, ok. 300 obwarzanków, ok. 250 bagietek, i ze 100 innych drobnych wyrobów, do tego 350 drożdżówek,3 wsady. Wszystko jest robione ręcznie nawet placki na drożdżówki. Pieczone jest na jednym piecu 18m2, mieszane na 3 maszynach spiralnych. 8 godzin wystarcza by było wszystko odrobione, plus godzina dłużej na odpieczenie. Produkcja jest ułożona jak trybiki w zegarku, jest nas trzech i każdy potrafi wszystko, od ciast po piec, i nikt na nikogo się nie ogląda, a i wypłata z czwórką na początku nie stanowi problemu.
autor: mały piekarz
2019-01-10 22:23:42
 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi nam tez wychodzi 10 do 11 godzin ale nasz wspaniały szef stwierdził ze godziny naciagamy i na akord bedzie nas rozliczał mam tą radość ze tego nie zobaczę tydzień w tej zjebanej firmie mi został mam pytanie do tych facowców co w 8 a czasami i 7 godzin robią taką produkcję bo wiadomo w piekarni człowiek uczy sie całe życie i głupi umrze koledzy napiszcie jaka to technologia i wykonanie chleba jest 15 gatunków bułek 5 wchodzę na zakład i za 8 godzin wszystko mam wypieczone
autor: azja100
2019-01-09 12:02:56
 U nas robimy ok 1400 baltona, ok 400 foremek, bułek róznych ok 3000 tyś. wszystko jest wypiekane na jednym piecu 18 m. dwie zmiany po 3 osoby, czas pracy 13 godz ogólnie.
autor: waw13
2019-01-09 11:53:08
 e tam ,jak wszystko idzie sprawnie spokojnie wystarczy 8h , tak na marginesie czemu robicie tyle chleba a tak mało bułek ?
autor: rysiu
2019-01-09 08:36:36
 Jestem tego samego zdania że ok 10h
autor: Harakirii
2019-01-09 02:34:13
 Myśle że okolo 10-11h
autor: Dmx
2019-01-08 11:16:47
 mały piekarz chciałbym zobaczyć jak z tą swoją ekipą wypiekasz to w 8 godzin i jeszcze ta twoja jakosc 1 klasa jak dziury w chlebie to dla ciebie normalna rzecz
autor: azja100
2019-01-07 23:25:01
 A jak im płacisz? Dobrze czy byle jak? Jak dobrze to ja ze swoim składem te 7 razy chleba i parę bułek zrobimy w 8 do 9 godzin, zaznaczam że wszystko pierwszy gatunek . Jak płacisz byle jak to w 7 godzin, w d..pie to mamy, skończymy wcześniej i idziemy do domu.
autor: mały piekarz
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
maszynka do..
maszynka do..
pomiary..
haccp ghp/gmp..
gaz - kontrola..
wachtel..
piec wachtel..
myjka hobart..
dzielarka..
myjka hoonved..
mechanik..
infra wachtel..
matador ..
stożek haton..
koenig - mixer..
bagieciarka..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt