Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Porowato¶ć pieczywa Witam wszystkich!!!Mam pytanie:jak uzyskać duże pory w pieczywie ???Mam nadzieję że można to zrobić bez żadnyh spólchniaczy itp.Proszę o pomoc😁😁😁Dzięki
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-03-19 09:53:30
 Miałem się nie wypowiadać przez tego pajaca od m±ki super universum... Na m±dre pytanie warto odpowiedzieć. Porowato¶ć uzyskujemy naturalnie przez czas, co za tym idzie, bez drożdży, polepszaczy,a kwas żytni, kwas pszenny. Jest tu Pan WW (technolog) wrzucał zdjęcia. Poszukaj lub popro¶ o ponowne wstawienie. Pozdrawiam
autor: bksufo
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
zatrudnimy..
haccp ghp/gmp..
kupię maszyny ..
miesiarka..
mieszałka xun..
dzieże do..
dzieże do..
wałkownica..
wałkownica..
tekno stamap..
miesiarka masz..
miesiarka masz..
mieszałka vmi..
miesiarka masz..
wałkownica..
wałkownica..
diosna +2..
schładzacz i..
zmywarka..
zmywarka..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt