Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Czeszc koledzy mam takie pytanie chce orworzycz piekarnie chleb naturalny wlasne recepty czy jest na to zbyt i czy wartuje cosz zaczynacz dzieki
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-05-04 17:11:04
 Nalezy robic tylko jeden lub maksimum dwa asortymenty. Co ludzie w okolicy jedza? Starsi miekkie, mldosi twarde. Chorzy -zyto. Wojsko/policja/himalaisci/polarnicy-zyto. Starsi tez wola zyto tyle ze namoczone np w zupie- wielki rynek. Nalezy dobrze zrozumiec co znaczy naturalne skladniki. Z (dawnej) praktyki wiadomo, ze oznacza to TYLKO make, wode i sol. Rzeki i studnie zanieczyszczone, wieliczka zamknieta Tylko gdzie te DAWNE skladniki kupic i jaka bedzie ich cena? Tanie nie beda. Nastepnie trzeba miec lokal ZA DARMO z dobrym piecem w srodku i paliwem za darmo. Potem trzeba piec tylko na zamowienie, raz na tydzien. Czas rozruchu dwa lata a teraz klientow az za duzo Zadowolenia z tej pracy nie kupilbym za zadne pieniadze. Piekarnia jest jednoosobowa. Pozdrawiam wszystkich znajomych piekrzy! PS Asortyment mam tylko jeden czyli jak wiadomo chleb zytni 5-fazowy
autor: mike
2019-04-28 21:57:32
 jest to możliwe .już nie jedną piekarnię otwierałem na bazie naturalnych receptur.
autor: W&W
2019-04-28 18:59:45
 Miód malina:)
autor: rafal1a3
2019-04-25 07:41:11
 lepiej pisz ksiązki wiecej na tym zarobisz
autor: Aldona2018
2019-04-13 18:51:08
 Nie
autor: marcel
2019-04-12 22:29:57
 Małe piekarnie to trudny biznes w prowadzeniu. Naprawdę musisz dobrze znać temat, rynek zbytu. Tak jak napisał rolmops-kromeczka musisz być wytrwały i zaradny. Nie licz na kokosy, ale na prawdziwym pieczywie (nie oszukanym) zarobisz i w miarę przyzwoicie będziesz żył. Ale każdy dzień to myślenie jak przetrwać. Zauważ, że małe piekarnie to interesy rodzinne, z pokolenia na pokolenie. Nikt nie buduje piekarni. Jeśli orientujesz się dobrze w temacie to próbuj. Doświadczam tego na co dzień, znam temat.
autor: franiu
2019-04-12 15:14:48
 Podobnie tak jak tu jest napisane, to mówił do mnie koleś jak mi chciał sprzedać piły stihla i garki zeptera na parkingu ze starego merca s klasy.:)
autor: Leszek26
2019-04-12 15:06:52
 To pisze jakiś Ukrainiec albo Gruzin. Tak dużo teraz się robi takich gruzińskich piekarń , ale to bardziej gastronomia niż produkcja pieczywa. Może spróbuj. Mnie osobiście te słodko pikantne sosy to tak średnio smakują.
autor: Leszek26
2019-04-12 15:06:01
 He HE chłop napisał tak jak umiał. To wina nauczycieli , słabo uczą i jeszcze strajkują.
autor: piki
2019-04-12 12:39:51
 Czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę na pisownię,ja osobiście myślę że pisząc takie wypociny ,,autor,, sam sobie wystawił świadectwo. Tyle w temacie.
autor: bakersands
2019-04-12 12:09:21
 Chyba nie spodziewasz się że na forum piekarskim ktoś cię będzie zachęcał do tego biznesu.Moja rada jest taska; jak masz jaja i jesteś gotowy iść po trupach,zaczynaj.
autor: tim2012
2019-04-12 10:51:29
 proste pytanie chcesz otworzyc bo nie masz kasy na wille na lazurowym , czy chcesz bo lubisz ? Jeżeli liczysz na kokosy to licz na szyszki, jeżeli to lubisz jesteś wytrwały i zaradny to otwieraj ale pamiętaj każdy biznes dziś to zapier i myślenie jak przetrwać ( podatki ,zus, pensje , auta, koszty a na końcu w kieszeni zostaje 2,5 zł). Wybór jest twój i nie jest to gra w 3 kubki.
autor: rolmops-kromeczka
2019-04-09 18:34:28
 Pewnie jest zbyt ludzie walą drzwiami oknami są zapisy na chleb normalnie zajob kolejki jak za komuny;-)
autor: mario16
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
płótna do..
doświadczony ..
..
rózgi do..
rózgi do..
rózgi do..
rózgi do..
..
zatrudnie..
koenig mini..
technolog..
płótna do..
praca dla..
piekarz..
szukamy..
wachtel..
rademaker ..
miwe 18 qm..
piec ibis 12..
praca w uni to..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt