Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Czeszc koledzy mam takie pytanie chce orworzycz piekarnie chleb naturalny wlasne recepty czy jest na to zbyt i czy wartuje cosz zaczynacz dzieki
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-05-04 17:11:04
 Nalezy robic tylko jeden lub maksimum dwa asortymenty. Co ludzie w okolicy jedza? Starsi miekkie, mldosi twarde. Chorzy -zyto. Wojsko/policja/himalaisci/polarnicy-zyto. Starsi tez wola zyto tyle ze namoczone np w zupie- wielki rynek. Nalezy dobrze zrozumiec co znaczy naturalne skladniki. Z (dawnej) praktyki wiadomo, ze oznacza to TYLKO make, wode i sol. Rzeki i studnie zanieczyszczone, wieliczka zamknieta Tylko gdzie te DAWNE skladniki kupic i jaka bedzie ich cena? Tanie nie beda. Nastepnie trzeba miec lokal ZA DARMO z dobrym piecem w srodku i paliwem za darmo. Potem trzeba piec tylko na zamowienie, raz na tydzien. Czas rozruchu dwa lata a teraz klientow az za duzo Zadowolenia z tej pracy nie kupilbym za zadne pieniadze. Piekarnia jest jednoosobowa. Pozdrawiam wszystkich znajomych piekrzy! PS Asortyment mam tylko jeden czyli jak wiadomo chleb zytni 5-fazowy
autor: mike
2019-04-28 21:57:32
 jest to możliwe .już nie jedną piekarnię otwierałem na bazie naturalnych receptur.
autor: W&W
2019-04-28 18:59:45
 Miód malina:)
autor: rafal1a3
2019-04-25 07:41:11
 lepiej pisz ksiązki wiecej na tym zarobisz
autor: Aldona2018
2019-04-13 18:51:08
 Nie
autor: marcel
2019-04-12 22:29:57
 Małe piekarnie to trudny biznes w prowadzeniu. Naprawdę musisz dobrze znać temat, rynek zbytu. Tak jak napisał rolmops-kromeczka musisz być wytrwały i zaradny. Nie licz na kokosy, ale na prawdziwym pieczywie (nie oszukanym) zarobisz i w miarę przyzwoicie będziesz żył. Ale każdy dzień to myślenie jak przetrwać. Zauważ, że małe piekarnie to interesy rodzinne, z pokolenia na pokolenie. Nikt nie buduje piekarni. Jeśli orientujesz się dobrze w temacie to próbuj. Doświadczam tego na co dzień, znam temat.
autor: franiu
2019-04-12 15:14:48
 Podobnie tak jak tu jest napisane, to mówił do mnie koleś jak mi chciał sprzedać piły stihla i garki zeptera na parkingu ze starego merca s klasy.:)
autor: Leszek26
2019-04-12 15:06:52
 To pisze jakiś Ukrainiec albo Gruzin. Tak dużo teraz się robi takich gruzińskich piekarń , ale to bardziej gastronomia niż produkcja pieczywa. Może spróbuj. Mnie osobiście te słodko pikantne sosy to tak średnio smakują.
autor: Leszek26
2019-04-12 15:06:01
 He HE chłop napisał tak jak umiał. To wina nauczycieli , słabo uczą i jeszcze strajkują.
autor: piki
2019-04-12 12:39:51
 Czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę na pisownię,ja osobiście myślę że pisząc takie wypociny ,,autor,, sam sobie wystawił świadectwo. Tyle w temacie.
autor: bakersands
2019-04-12 12:09:21
 Chyba nie spodziewasz się że na forum piekarskim ktoś cię będzie zachęcał do tego biznesu.Moja rada jest taska; jak masz jaja i jesteś gotowy iść po trupach,zaczynaj.
autor: tim2012
2019-04-12 10:51:29
 proste pytanie chcesz otworzyc bo nie masz kasy na wille na lazurowym , czy chcesz bo lubisz ? Jeżeli liczysz na kokosy to licz na szyszki, jeżeli to lubisz jesteś wytrwały i zaradny to otwieraj ale pamiętaj każdy biznes dziś to zapier i myślenie jak przetrwać ( podatki ,zus, pensje , auta, koszty a na końcu w kieszeni zostaje 2,5 zł). Wybór jest twój i nie jest to gra w 3 kubki.
autor: rolmops-kromeczka
2019-04-09 18:34:28
 Pewnie jest zbyt ludzie walą drzwiami oknami są zapisy na chleb normalnie zajob kolejki jak za komuny;-)
autor: mario16
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
zatrudnimy..
zatrudnimy..
kupię bułkę..
bułka tarta..
kupie bułke..
haccp ghp/gmp..
piekarz do..
piekarz szukam..
piekarz od..
aparaty..
szerokie drzwi..
remont..
remont piecow..
plotna do..
ibisart:..
ibisart:..
..
miesiarki..
polskie..
dzieże do..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt