Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

PIECZYWO FUNKCJONALNE - lata jestem piekarzem ale dziś miałam pogadankę ze znajomyn Wietnamczykiem i on chce abym dla niego do jego restauracji piekła coś takiego - na razie chce z nasionami lnu bo omega 3, oraz ze zwiększoną dawką błonnika bo czyści jelita i odchudza. Proszę o podzielenie się wiedzą w tym temacie. Wietnamczyk twierdzi że polska piekarnia to współczesna apteka a my sami nie wiemy co dobrego mamy.
autor: Aldona2018
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-05-14 07:56:48
 super Wasze przepisy wypróbuje zastanawiam się tylko czy nie rozpocząć akwizycji po siłowniach i fitnes klubach ? Ze słodyczy juz dawno zrobiono coś super.
autor: Aldona2018
2019-05-12 09:50:21
  A może chodzi o chleb z samych ziaren,opracowałem recepturę,wychodzi taniej niż mieszanek, zdrowy z dużą zawartością błonnika roślinnego
autor: zajem
2019-05-10 21:53:02
 Witaj,robilem podobne chleby ,ciezkie z suszonymi owocami i wszelkimi ziarnami,sa bardzo sycace i jedna kromka zaspokaja uczucie glodu,ciezka technologia laczeniowa ziaren ale warto sprobowac:) najlepiej robic w metrowych batonach i sprzedawac krojony na wage :)w razie pytan zapraszam na maila Pozdrawiam
autor: scunthorpe
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
handlowiec..
koenig gs 2000..
formy tostowe..
rototherm 1020..
rondo..
rego sm 3 /..
maseczki..
foremki do..
nadziewarka..
piece obrotowe..
automat do..
krajalnica..
ismar -..
linia do..
rękawice łapki..
extruder..
blacha..
hobart /..
..
miwe ideal..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt