Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, kilka miesięcy temu otworzyłam piekarnię z rzemieślniczym chlebem na zakwasie...idzie całkiem spoko, choć pracy przy tym dużo... Pojawiło mi sie w głowie jednak pytanie ...chciałabym robić również drożdżówki (rzemieślniczo), a co za tym idzie nie będą miały równego kształtu czy idealnie równej wagi jak z maszyny...wszystkie zrobione chciałabym sprzedawać w jednej cenie za sztukę... i tu się pojawia problem... czy są jakieś przepisy, które mówią o tym, że każda z nich musi mieć tą samą wagę, aby sprzedać je w jednej cenie?
autor: vibius
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-05-10 21:51:29
 wiekszosc piekarni robi drozdzowki sztukowe o jednakowej mniej wiecej cenie,krajanke lub z presy,cena zalezna jest tylko od nadzienia,nie wiem z czym masz problem,dajesz nawazke 8 dkg podstawy + 2 dkg nadzienia sera czy innego farszu np jablko i w calosci masz 10 dkg drozdzowki.zapraszam na mojego maila wysle ci kilka fajnych propozycji i zdjec drozdzowek ktore smialo mozesz sprzedawac w jednej cenie:) Pozdrawiam
autor: scunthorpe
2019-05-10 19:37:31
 Ale czy jest sens? drozdzowki mozna robic rzemieślniczo a zachowac równą wage. wystarczy zwykła presa
autor: waw13
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
auto..
wspolpraca..
usługi bhp -..
haccp ghp/gmp..
wykrywacz..
komplet..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
dzielarka..
miesiarka..
miesiarka..
używane..
płyn do myjki..
czym umyć..
czym umyć..
czym myć..
kajzerkowka..
szukam..
miesiarka masz..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt