Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, kilka miesięcy temu otworzyłam piekarnię z rzemieślniczym chlebem na zakwasie...idzie całkiem spoko, choć pracy przy tym dużo... Pojawiło mi sie w głowie jednak pytanie ...chciałabym robić również drożdżówki (rzemieślniczo), a co za tym idzie nie będą miały równego kształtu czy idealnie równej wagi jak z maszyny...wszystkie zrobione chciałabym sprzedawać w jednej cenie za sztukę... i tu się pojawia problem... czy są jakieś przepisy, które mówią o tym, że każda z nich musi mieć tą samą wagę, aby sprzedać je w jednej cenie?
autor: vibius
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-05-10 21:51:29
 wiekszosc piekarni robi drozdzowki sztukowe o jednakowej mniej wiecej cenie,krajanke lub z presy,cena zalezna jest tylko od nadzienia,nie wiem z czym masz problem,dajesz nawazke 8 dkg podstawy + 2 dkg nadzienia sera czy innego farszu np jablko i w calosci masz 10 dkg drozdzowki.zapraszam na mojego maila wysle ci kilka fajnych propozycji i zdjec drozdzowek ktore smialo mozesz sprzedawac w jednej cenie:) Pozdrawiam
autor: scunthorpe
2019-05-10 19:37:31
 Ale czy jest sens? drozdzowki mozna robic rzemieślniczo a zachowac równą wage. wystarczy zwykła presa
autor: waw13
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
mini rex kupię..
kupię..
kupię fortuna..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt