Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, chciałbym poradzić się odnośnie produkcji sucharków, chciałbym usprawnić proces suszenia, ma ktoś doświadczenie w tym zakresie? Na próbach po pokrojeniu bochenków wykładałem kromki na blachy i suszyłem w obrotówce przez 25 minut w temperaturze 140 stopni, wychodziły super. Wykładanie na blachy każdej kromki jest jednak bardzo czasochłonne, czy są jakieś efektywniejsze sposoby suszenia? Bez zakupów pieców tunelowych, tylko sposobami piekarskimi?
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
haccp ghp/gmp..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
płótna do..
a4 fortuna..
kupię maszyny..
kierownik..
płyn do myjki..
masz brudne..
masz brudne..
czyste..
płótna do..
kupię maszyny..
piekarz..
bułka tarta..
bułka tarta..
bułka tarta..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt