Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Panowie piekarze jak jest u was z higieną produkcji HACCP czy to w praktyce istnieje jest przekonanie że chleb z dużych piekarni jest złej jakości,a z rzemieśniczych samo zdrowie tylko w jakich warunkach produkowany.
autor: zajem
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-08-24 04:56:39
 System HACCP ma obowiązek wprowadzić każdy zakład, więc warunki powinni spełniać wszyscy producenci. Ocena smaku i jakości pieczywa to rzecz gustu klienta jeden woli kiełbasę z małej masarni a drugi z promocji parówkową z biedry i w obu przypadkach powinny być produkowane bezpiecznie. Duży udział w tym wszystkim ma wyobraźnia klienta.
autor: Leszek26
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
haccp ghp/gmp..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
płótna do..
a4 fortuna..
kupię maszyny..
kierownik..
płyn do myjki..
masz brudne..
masz brudne..
czyste..
płótna do..
kupię maszyny..
piekarz..
bułka tarta..
bułka tarta..
bułka tarta..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt