Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Waga piekarnicza. Witam jakich wag używacie na produkcji do ważenia kęsów na chleb? obecnie mamy szalkową a czy ktoś używa elektronicznej .chodzi mi czy jest trwała czy mąka i pył jej nie uszkodzą za szybko.Pozdrawiam Często mam nie dowagę na chlebie
autor: amelka25
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2019-09-05 12:33:15
 Tak mam wywrotnice pozniej na wagodzilarke i tutaj mam 2 stoly z tasmami(przy zakupie dostajesz 2 ,1do foremek i 1 do np.baltuny) pozniej spada na zaokroblarke tasmowa ,podajnik taktowy(robiony specjalnie dla mnie) i wydluzarka (w przypadku np.baltony)pozdrawiam
autor: simkin
2019-09-05 10:28:51
 Witam,potrzebuje dozownik mieszacz wody jaki Państwo polecacie może ktoś ma na sprzedaż.
autor: piekarz.abc
2019-09-05 02:51:04
 A jeśli chodzi o Gostola, to powiedz mi proszę simkin, czy masz wywrotnicę, czy ładujesz ręcznie i czy tylko wagodzielarkę masz czy coś więcej z ciągu linii do odróbki chleba A tak w ogóle to dzięki za merytoryczne wypowiedzi
autor: fred
2019-09-03 17:41:57
 jedyna wada ceresa to w głowicy zostaje sporo ciasta przy wielu gatunkach chleba może być to problematyczne zgodzę się z matematyką simkina maszyny maszyny i jeszcze raz maszyny zamiast piekarza filozofa przy sporej produkcji zwraca sie to dość szybko co nie zmienia faktu że wagę kontrolną też trzeba posiadać ohaus jest spoko ale drogie wystarczy wygoglować wagi elektroniczne z legalizacją sklepów jest bardzo dużo wybierasz certyfikat szczelności i pracują w piekarni bez problemu
autor: rutek1976
2019-09-03 16:07:28
 Trzeba legalizować wagi?
autor: loizik
2019-09-03 15:51:55
 dodam jeszcze ze za maszyne nie placi sie zus,maszyna nie bierze urlopu i jezeli sie o nia dba to raczej nie choruje, dla mnie to czysta matematyka
autor: simkin
2019-09-03 15:44:29
 W zeszlym roku kupilem wagodzielarke gostola z italmarco wiem ze droga(okolo 90 tys euro) ale zamiast 4 piekarzy warzacych chleb zytni (recznie) cala zmiana 6 osob z piecowym i ciastowy ,mam teraz 2 do obslugi wagodzielarki i piecowy i ciastowy robie okolo 4-5 tys / zmiana zalezy od dnia tyg .Kwestia policzenia za ile sie taka inwestycja zwroci ,mnie zwroci sie za rok czyli 2 lata pracy maszyny.A zaznaczam ,ze wagodzielarka jest bardzo dokladna,pozdrawiam
autor: simkin
2019-09-03 10:02:42
 Porządną, czyli jaką? Mnie oferuje firma która handluje Koenigiem swojego Ceresa, ale to kupa kasy. Ciekaw jestem czy to prawda, że na tej wagodzielarce można dzielić ciasto z podmłody i w każdej konsystencji? Ciekaw jestem waszych fachowych opinii
autor: fred
2019-09-02 13:20:29
 Witam ,a nie lepiej poprostu kupuic porzadna wagodzielarke ?? pozdrawiam
autor: simkin
2019-09-02 07:22:55
 Waga OHAUS. wodoodporna. w Hercie mozna kupic
autor: waw13
2019-09-01 20:01:53
 https://www.nordkas.pl/pl/p/Waga-DIGI-DS-673-SS/205?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=8493509846&gclid=Cj0KCQjw2K3rBRDiARIsAOFSW_7q1zXTBOI95LkWdr75j3dL0DyTbEmcDTor97VcqfnFEsL9DkPsNd8aAleSEALw_wcB Mam dwie takie wagi od pieciu lat, polecam wziac dodatkowo z akumulatorem (bateria) ktory sie laduje, wtedy waga nie musi byc zasilana z gniazdka.
autor: sonikx
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
haccp ghp/gmp..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
płótna do..
a4 fortuna..
kupię maszyny..
kierownik..
płyn do myjki..
masz brudne..
masz brudne..
czyste..
płótna do..
kupię maszyny..
piekarz..
bułka tarta..
bułka tarta..
bułka tarta..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt