Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Czy kto¶ mógłby mi napisać odno¶niki do naszych typów m±ki ? Niestety nie mogę znaleĽć żadnego sensownego tłumaczenia w internecie. Z góry dziękuję -whole wheat flour -Strong white flour
autor: Rayban
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-01-23 18:06:05
 https://www.tools-of-life.at/wissen/ern%C3%A4hrung/mehl-macht-unfruchtbar/ tutaj sa szczegoly
autor: mike
2020-01-22 18:01:04
 W UK.te m±ki s± popularne.A W polsce to; M±ka graham 1850 (drobna ) M±ka pszenna 500 wzmocniona tj.standaryzowana kwasem askorbinowym i enzymami.
autor: bake-max
2020-01-21 19:30:06
 Whole wheat flour-m±ka pełnoziarnista,strong white flour-m±ka mocna biała
autor: bakersands
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
ta¶my do..
teflonowe..
ta¶my do..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
krajalnica..
krajalnica..
linia do..
linia do..
linia do..
koszyki do..
miotły i..
noże do ciasta..
płótna do..
rękawice..
strychówki ze..
krajalnice do..
krajalnice do..
krajalnice do..
kupie..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt