Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam proszę o poradę u nas w piekarni pieczemy chleb na żurkach 12 godz. fermentacja żurku co jaki czas odnawiać żurek na obecnym pieczemy rok
autor: ginter47
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-02-02 10:39:33
 żurek wyprowadamy od nowa co najmniej raz w miesiącu z uwagi na regulacje przewagi kwasu mlekowego nad kwasem odctowym.Najprościej i w wielkim skrócie mówiąc.Również, czas poszczególnych faz odnowy podyktowany jest wielkością gruntu pozostawionej do odnowy.Również już wspominałem o badaniu kwasowości żurku na bazie miareczkowania, celem powtarzalności i kontroli jakości chleba .
autor: W&W
2020-02-01 00:03:33
 Witam. Prowadzenie na zurkach odbywa sie dłużej...są problemy z pieczywem.Prosze napisac cały proces technologiczny na moj adres. Pomogę. Pozdrawiam
autor: subsebo
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
taśmy do..
teflonowe..
taśmy do..
kupię maszyny..
kupię maszyny..
krajalnica..
krajalnica..
linia do..
linia do..
linia do..
koszyki do..
miotły i..
noże do ciasta..
płótna do..
rękawice..
strychówki ze..
krajalnice do..
krajalnice do..
krajalnice do..
kupie..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt