Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam mam pytanie otwieram działalność polegającą na pieczeniu ciast i tortów na zamówienia.Nie będę prowadzić otwartej sprzedaży tylko zamówienia. W związku z tym mam pytanie jaki piec cukierniczy wybrać chodzi mi także oto aby pobór mocy nie był zbyt duży, dodam jeszcze że sprzęty muszą być nowe.Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-03-24 17:23:28
 Proponuje piec cyklotermiczny ma wiele zalet szybko zmienia temperaturę , małe gabaryty no i można kupić przy tej samej mocy (10 kw) na 10 blach przy zwykłym pułkowym 10 blach to około 20 kw
autor:
2020-02-26 08:57:17
 musisz zwrócić na to uwagę aby zachować smak który lubią twoi odbiorcy - bo zepsujesz raz góra dwa razy smak i popłyniesz - u mnie w Kędzierzynie Koźlu wszystko co smakuje adwokatem znika na pniu a wczoraj była wycieczka z Ukrainy i było : ,, błe !'
autor: Aldona2018
2020-02-25 09:47:21
 Można dowiedzieć się również u producentów sprzętu do hoteli i gastronomi większość sal weselnych ma na wyposażeniu piecyki konwekcyjno parowe to chyba najbardziej optymalne rozwiązanie, na taką działalność.
autor: Leszek26
2020-02-25 08:05:57
 dobre pytanie, ale aby na to odpowiedzieć to nie szukaj odp na forum tylko udaj się do firm tym handlujących np w Gliwicach - ciasto musi mieć smak znany odbiorcom a tego przez porady nie uzyskasz tylko przez sprawdzenie praktyczne.
autor: Aldona2018
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
sprzeda..
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt