Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam mam pytanie technologiczne.Czy wysoka liczba opadania m±ki żytniej, ok.260 może mieć wpływ na powstawanie dziur w miękiszu tuż pod skór± w chlebie mieszanym. Czy wiecie koledzy jak z tym sobie radzić. Na obecn± chwilę nie chcę zmieniać młyna bo ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Będę wdzięczny za wskazówki. Pozdrawiam
autor: barni69
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-03-24 17:31:22
 Witam jeżeli s± dziury w miękiszu to mog± być tylko dwie przyczyny za młody kwas lub za zimne ciasto
autor:
2020-03-17 06:12:33
 zbyt wysoka liczba opadania w m±ce żytniej może spowodować np mniejsz± porę .Co jest ciekawostk± , młyny nie maj± wpływu na zwiększenie liczyb opadania w m±ce , ale mog± mieć wpływ na jej obniżenie . Np mieszać m±ki żytnie.
autor: W&W
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
blacha..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt