Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Czy ktoś z Was produkuje bułkę zwykłą kajzerkę na zaczynie/rozczynie ? Byłbym wdzięczny za pomoc. Proszę o wiadomość na e-mail.
autor: Rayban
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-03-17 17:03:09
 Napisz do mnie na moj adres pomogę...
autor: subsebo
2020-03-17 17:01:33
 Pierwszy raz słyszę że rozczyna na bułki stoi 16 godzin...
autor: subsebo
2020-03-09 07:33:02
 Dzięki za sugestie. W tym tygodniu postaram się wykonać coś na próbę. Nigdy nie robiliśmy takich bułek, jest to dla mnie nowość. Mamy kwasy, ale żytnie...
autor: Rayban
2020-03-08 15:20:01
 To zależy czy chcesz robić na podmłodzie pszennej ,czy na kwasie pszennym .Jedną i drugą metodą możesz uzyskać : dłuższą świeżość , ciekawszy aromat , oszczędzasz drożdże .Metody prowadzenia ciast pszennych - bezpośrednich to zazwyczaj bułka się sypie , wrażenie dmuchanej i szybko czerstwieje.
autor: W&W
2020-03-08 13:11:40
 Właśnie dzisiaj zrobiłem i ważyła bombowa już ciastowemu rozpisalem recepturę na noc 😉 ja zrobiłem metoda długa na 16h postawiłem w sobotę w południe i z rana w niedzielę na produkcję wziąłem
autor: Harakirii
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
sprzeda..
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt