Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam wszystkich Jestem piekarniczym świeżakiem i potrzebuje porady :) Mam proste pytanie. Jaką markę pieca polecacie. Interesuje mnie średnia półka. Wsadowy piec do wypieku pieczywa również na zakwasie, włoskiej foccaci, ciast i ciastek. Chodzi mi o dobrą relacje ceny do jakości, niską awaryjność i sprawny racjonalny cenowo serwis. Bede wdzięczna za podpowiedzi.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-03-04 20:41:02
 Pamiętaj że z średniej maszyny będą średnie produkty.Zasada stara jak świat. Po rogach nie dopiecze lub przypali. To tyczy się wszystkiego od samochodu zaczynając kończąc na smartfonie. Cel uświęca środki zdecyduj sama. Pozdrawiam.
autor: marcel
2020-03-04 01:57:44
 Okmet
autor: waw13
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
sprzeda..
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt