Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, mamy taki problem z bułkami wrocławskimi metoda dwufazowa, bułki wyrastaj± ładne ale ... Na skórce widać drobne b±ble powietrza a czasem bezpo¶rednio przy skórce robi się jeden wielki i bała skórka odpada, dodatkowo strasznie się kruszy miał kto¶ może podobny problem i potrafi pomóc . Jakie powinny być parametry zarówno i temperatura ciasta może w tym tkwi problem. Proszę o pomoc.
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
sprzeda..
płyn do myjki..
mycie pieców i..
mycie i..
mycie i..
!!!płyn do..
dzielarka..
podejmę pracę..
kierownik..
wózki do..
maseczki..
automat do..
foremki do..
piekarz..
nadziewarka..
kierownik..
bułka tarta..
sprzedam..
rękawice łapki..
kupię bułkę..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt