Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Drodzy koledzy z branży gastronomicznej planuję uruchomić produkcję cukierniczą i mam do was kilka pytań,mianowicie mam możliwość wynajęcia lokalu po piekarni z piecem matador na olej opałowy. Czy piec na olej opałowy jest opłacalny? Czy piec na olej opałowy nadaje się do wypieków cukierniczych a przynajmniej czy da radę ma nim elastycznie zmieniać temperatury i czy chociaż przejściowo warto go używać do produkcji cukierniczej (ok 3/4 miesiące)zanim nie kupię nowego. Chciałbym odpiekać w nim kruche, biszkoptowe, serniki, szarlotk. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-05-13 14:59:29
 A jak wygląda różnica w kosztach pieczenia na piecu olejowym a piecu elektrycznym w przeliczeniu na pieniądze?
autor:
2020-05-12 18:24:21
 Bez problemu na nim wszystko upieczesz ,niektóre mają funkcję mono duo czyli można piec na połowie pieca , weź pod uwagę metraż pieca im większy tym więcej oleju. najmniejsze pobierają ok 6l/h
autor: Leszek26
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
cukiernik..
piec rrk na..
armatura do..
aparaty..
drzwi szerokie..
naprawa i..
remonty piecy..
palnik na..
piec polin..
taśmy do..
taśmy do..
teflonowe maty..
pianka..
rózgi do..
rózgi do..
rózgi do..
rózgi do..
maszyna do..
maszyna do..
baby-maxdrop..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt