Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Witam, może skojarzycie temat, lata temu robiłem ciastka z półkruchego: rogaliki, budyniówki, wisienki, jabłuszka takie kwadraty ze złączonymi końcówkami. Takie średnie mi to ciasto dzisiaj wyszło, za twarde jak na to co pamiętam. Pokieruje ktoś jak do tego wyglądają proporcje śmietany, tłuszczu, cukru ew. czasami dawało się drożdże. Pozdrawiam.
autor: giggs
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-09-04 16:39:56
 Franiu napisalem na tego maila z kontaktu
autor: giggs
2020-09-02 19:36:55
 Witam. Napisz do mnie to podam Ci recepturę na ciastka z półkruchego. Pozdrawiam
autor: franiu
2020-08-31 20:55:15
 Spoko kolego rozumiem, tez bym pewnie sie o to wkurzal, ja odpowiadam tylko za siebie nie za innych. Pozdrawiam
autor: giggs
2020-08-31 14:30:26
 A teraz poważnie. Jestem na tym portalu od kilku lat. Nie raz podałem tu za frajer dobrą recepturę. Może ze dwa razy ktoś napisał- Sylwek: dziękuję, udało się i sprawdza się twoja receptura i metoda. Skoro nawet podziękowanie trudno napisać to ja będę sarkastyczny i dowcipny. ..w miarę możliwości...
autor: sylwek z mińska
2020-08-30 21:46:02
 Dziękuję za gratulacje i też pozdrawiam:)
autor: sylwek z mińska
2020-08-29 12:22:41
 Naprawde mega poczucie humoru, pewnie jesteś z siebie dumny, jesteś mega super Sylwek, gratuluje. Pozdrawiam
autor: giggs
2020-08-28 22:48:39
 Zrób zwykłe kruche. Potem przetnij na pół i masz półkruche.
autor: sylwek z mińska
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
praca w..
cukiernik..
kierownik..
masło..
kierownik..
bułka tarta..
kupię bułkę..
fagor, hobart,..
palniki baltur..
bułka tarta..
kupie bułke..
środek..
regulatory..
części do..
uszczelki..
haccp ghp/gmp..
krajalnice do..
noże taśmowe..
mieszałka ibis..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt