Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Zajmuję się wypiekiem chleba czystoziarnistego bez maki i drożdży, mogę zrobić i sprzedać znacznie taniej niż wychodzi z mieszanki Credin. Jezeli sa chętni proszę o odpowiedĽ jest to dobra alternatywa , warto mieć taki chleb na półce w swoim sklepie firmowym. Zapraszam
autor: zajem
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-09-17 22:18:58
 W&W robiłem z dodatkiem 30 % maki ukwaszonej ale klient sie zorientował że to nie taki sam. A przecież z dodatkiem m±ki jest tańszy. Zostanę przy tym co robię i na pewno w sklepach firmowych by się sprzedawał oczywi¶cie nie w takich ilo¶ciach jak pszenny czy mieszany lub żytni.A przy okazji jak chcę wej¶ć do nowego sklepu i zaoferować chleb to nie chc± bo już maj± po 6 piekarń ale jak powiem o jaki chleb chodzi to bior± bardzo rzadko kto¶ odmawia.
autor: zajem
2020-09-15 22:21:15
 zajem.Pewnie masz rację klient się znajdzie ,ale czy nazwa chleb ?100% ziaren ma sens... ¶ladowy w sprzedaży a wystarczy posuchać i zrobić między 50-70% ziaren .
autor: W&W
2020-09-15 11:02:08
 Dlaczego nazywamy taki wyrób chlebem ,równie dobrze baton wieloziarnisty;))))
autor: piekarz.abc
2020-09-15 03:48:29
 W&W Rozumiem że nie jest to chleb powszedni ale i na niego jest klient, wła¶nie chc± typowo bez m±ki.
autor: zajem
2020-09-14 15:28:48
 chleby 100% ziarniste bardzo słabo się sprzedaj± ,ale 30% - 60 % ziaren do masy m±k użytych to dawka obiektywna .Klient też chce czuć smak chleba. .
autor: W&W
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
praca w..
cukiernik..
kierownik..
masło..
kierownik..
bułka tarta..
kupię bułkę..
fagor, hobart,..
palniki baltur..
bułka tarta..
kupie bułke..
¶rodek..
regulatory..
czę¶ci do..
uszczelki..
haccp ghp/gmp..
krajalnice do..
noże ta¶mowe..
mieszałka ibis..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt