Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Cześć! Podpowie mi ktoś jakie są teraz wymagania do prowadzenia sklepu z pieczywem (nie piekarni, tylko sklepu sprzedającego pieczywo). Z tego co udało mi się znaleźć to pracownicy ważna książeczka Sanepidu, WC, pomieszczenie sanitarne z ciepłą i zimną wodą. Coś jeszcze? Jakieś pozwolenia, że moja działalność to sklep sprzedający pieczywo? Z góry dzięki za pomoc! Piotr
autor:
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
bhp - obsługa..
praca w..
cukiernik..
kierownik..
masło..
kierownik..
bułka tarta..
kupię bułkę..
fagor, hobart,..
palniki baltur..
bułka tarta..
kupie bułke..
środek..
regulatory..
części do..
uszczelki..
haccp ghp/gmp..
krajalnice do..
noże taśmowe..
mieszałka ibis..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt