Moje konto
login:
hasło:
Praca
Aktualny temat  

Jak to jest z tymi żurkami u nas od dwóch lat piecze się na tym samym żurku tzn. przerabia się go co 12godz.czy powinien być nowy?
autor: ginter53
< - powrót do listy tematów

komentarze  dodaj komentarz

2020-10-12 16:20:32
 Witam. Proces technologiczny na zurkach...jest dłuższy nie 12 godzin...ale to zależy od piekarni jak to sobie prowadzi...a z zurka wyprowadza sie kwas A pozniej ciasto...
autor: subsebo
2020-10-07 14:31:49
 Do Rayban. Właśnie,że na żurku się piecze. Przy średniej produkcji na taki żurek raz w tygodniu zużywasz ok 40-50 bochenków+jakaś chemia+komora fermentacyjna(maszyna w której się ten wynalazek x-godzin kręci). Tylko po co zmieniać i inwestować w to coś?
autor:
2020-10-07 13:53:03
 TYLKO NOWY. Ten sprzedaj zainwestuj i kup nowy. LUDZIE RATUNKU !!! Powiedzcie mi kto teraz piecze chleby dla ludzi?????????????????????
autor:
2020-09-23 19:49:44
 Na żurku nie pieczemy, tylko na kwasach, ale żurek również wyprowadzamy. Powiem Ci, że mamy jeden ponad 10 lat. Ważne jest odpowiednie prowadzenie. Są jakieś dodatki do żurków, bakterie poprawiające jego jakość. My akurat nigdy z tego nie korzystaliśmy. Może inni się jeszcze wypowiedzą. Pozdrawiam
autor: Rayban
  dodaj komentarz


Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
do..
zatrudnie..
program..
rondo automat..
manotrad ..
rondo..
kemper st 75 a..
kemper spl 75..
erka 120 kg..
koenig mini..
mono gemini..
mono harmony ..
riehle ..
koenig ..
chłodnio-..
miwe roll-in..
miwe roll-in..
miwe roll-in..
matador md..
matador md 122..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt