Moje konto
login:
hasło:
Praca
AKTUALNOŚCI

2004-08-20 Oficjalny program targów Polagra-Food 2004

POLAGRA-FOOD 2004 Międzynarodowe Targi Przemysłu Spożywczego
Poznań, 21-24 września 2004

PROGRAM WYDARZEŃ
Stan na dzień 19 sierpnia 2004

21 wrzesień 2004
22 wrzesień 2004
23 wrzesień 2004
24 wrzesień 2004

WTOREK 21 WRZEŚNIA 2004

09.00 - 16.30 paw. 5
stoisko 131

Półfinały Mistrzostw Świata Piekarzy.
Organizator: UIBA

09.00 - 17.00

paw. 5
stoisko 78

Forum Rzemieślników Cukiernictwa
Organizator: Stowarzyszenie Cukierników, Lodziarzy i Karmelarzy RP

10.00-15.30 paw. 7
stoisko 31.1
I Forum Chłodnictwa
Organizator: Krajowe Forum Chłodnictwa
11.00 paw. 15
sala 401
Konferencja "Śledzenie produktów w łańcuchu dostaw żywności, czyli jak spełnić wymagania Unii Europejskiej"
Organizator: Instytut Logistyki i Magazynowania
11.00 - 13.00 paw. 14A
(sala duża)

Możliwość wspomagania modernizacji przemysłu rolno-spożywczego przez ARiMR
Organizator: Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

13.00 - 15.00 paw. 14A
piętro I

"Wymagania dotyczące mycia i dezynfekcji oraz ochrony przed szkodnikami w przemyśle spożywczym oraz handlu"
Organizator: BPJ i MTP

13.30 - 15.30 paw. 14A
piętro II

Spotkanie Krajów Grupy Wyszechradzkiej na temat rynku żywności (Spotkanie na szczeblu Prezydentów Federacji Żywności).
Organizator: PFPŻ, Nowe Życie Gospodarcze, Międzynarodowe Targi Poznańskie

14.00 paw. 15
sala 501
Wzrost zaufania konsumentów nowym wyzwaniem dla producentów i dystrybucji żywności- rola niezależnego laboratorium badania jakości.
Organizator: J.S.H. Laboratoria
14.00 - 16.00
paw. 15
sala 403

"Normy utrzymania czystości maszyn dla przemysłu rolno- spożywczego w UE"
Organizator: Targi Lipskie, Niemieckie Stowarzyszenie Maszyn do Produkcji Artykułów Spożywczych i Opakowań VDMA, Dyrektor Generalny Richard Clemens

ŚRODA 22 WRZEŚNIA 2004
09.00 - 16.30 paw. 5 stoisko 131

Półfinały Mistrzostw Świata Piekarzy
Organizator: UIBA

09.00 - 17.00 paw. 5
stoisko 78

Forum Rzemieślników Piekarnictwa
Organizator: Stowarzyszenie Piekarzy RP

10.00 - 11.30 paw.8
stoisko 14
Warsztat: Strategie marketingowe sieci handlowych w ujęciu M.E. Potera
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem
10.00 - 16.00 paw.7
stoisko 31.1
I Forum Chłodnictwa
Organizator: Krajowe Forum Chłodnictwa
10.00 paw. 14A

Krajowe Forum Mleczarstwa
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, Horyzont

11.00 - 14.00 paw. 15
sala 502
Działania promocyjne i informacyjne współfinansowane przez UE
Organizator: Agencja Rynku Rolnego
11.00 - 14.00 paw. 14B
piętro II
sala C

"Aktualne problemy branży owocowo-warzywnej i sokowniczej"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny"

11.45 - 13.15 paw.8
stoisko 14
Warsztat: Analizy i klasyfikacja dostawców w Zarządzaniu Kategorią
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, Media Dem
12.00 - 14.00 paw. 14B
parter

Ewolucja dystrybucji artykułów spożywczych- nowe typy konsumentów, nowe grupy produktów, nowe modele sklepów
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, MEDIADEM

12.00 - 14.00 paw. 14B
piętro I

"Europejskie technologie w polskim piekarstwie"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Przegląd Piekarski i Cukierniczy"

13.00 paw. 14A
sala duża
Polsko-Ukraińskie Forum Gospodarcze
Organizator: Klub Upakovczikov (Ukraina) MTP
13.00 - 15.00 paw. 14A
piętro I
"Czy Polska może być znana w Europie z produktów regionalnych i czy można na nich zarobić"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Przemysł Spożywczy"
13.40 - 15.10 paw.8
stoisko 14
Warsztat: Sklep od A do Z, czyli jak wygrać z konkurencją (kompedium wiedzy o zasadach budowania przewagi rynkowej)
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem
14.00 - 17.00 paw. 15C
Sala Kongresowa
Konferencja "Bezpieczeństwo żywności w zintegrowanej Europie"
Organizator: BPJ, MTP
15.25 - 16.55 paw. 8
stoisko 14

Warsztat: "W poszukiwaniu zintegrowanej strategii marketingowej: konsumenckie segmentacje produktów, zarządzanie przez insight, budowanie spójnej komunikacji reklamowej"
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem

CZWARTEK 23 WRZEŚNIA 2004
09.00-16.30 paw. 5
stoisko 131

Półfinały Mistrzostw Świata Piekarzy
Organizator: UIBA

09.00 - 17.00 paw. 5
stoisko 78

Forum Rzemieślników RzeĄnictwa i Wędliniarstwa
Organizator: Stowarzyszenie RzeĄników i Wędliniarzy RP

10.00 - 11.30 paw. 8
stoisko 14
Warsztat: "Leasing przedstawicieli handlowych- debata oksfordzka- za i przeciw"
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem
10.00 - 16.00 paw. 7
stoisko 31.1
I Forum Chłodnictwa
Organizator: Krajowe forum Chłodnictwa
10.00 - 17.00 paw. 11
FOODLINK- Międzynarodowe Forum Partnerów
Organizator: Poznański Park Naukowo-Technologiczny
10.00 - 17.00 paw. 11
FOOD-TECH- Produkty Mleczarskie & Napoje
Organizator: Poznański Park Naukowo-Technologiczny Fundacji UAM
11.00 - 13.00 paw.14B
parter
"Polska i Rosja są dla siebie perspektywicznymi i pewnymi partnerami"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Prodowolstwie"
11.00 - 13.00 paw. 14A
piętro II
Warsztat: "Praktyczne wdrażanie i audytowanie systemu HACCP w zakładach o nadzorze weterynaryjnym"
Organizator: BJP, Międzynarodowe Targi Poznańskie
11.45 - 13.15 paw.8
stoisko 14

Warsztat: OdnaleĄć swoje miejsce- wybór strategii marketingowej"
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem

12.00 - 14.00 paw. 14A
piętro I

"HACCP w handlu i gastronomii"
Organizator: BPJ, Międzynarodowe targi Poznańskie

11.00 - 12.00

FORUM RZEMIEŚLNIKÓW
paw.5
stoisko 74

"Polska branża mięsna w Unii Europejskiej"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Gospodarka Mięsna"
11.00 - 13.00 paw. 15
sala 403
"Aktualne problemy w branży przetwórstwa zbóż"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Przegląd Zbożowo- Młynarski"
13.00 - 15.00 paw. 14
piętro II

"Praktyczne wdrażanie i audytowanie systemu HACCP w zakładach o nadzorze weterynaryjnym"
Organizator: BPJ, Międzynarodowe Targi Poznańskie

13.00 - 15.00 paw. 15
sala 402
"Przygotowanie do zawodu piekarz-cukiernik w nowym systemie szkolenia i egzaminowania"
Organizator: Międzynarodowe Targi Poznańskie, SITSPOŻ Redakcja "Przegląd Piekarski i Cukierniczy"
13.40 - 15.10 paw. 8
stoisko 14
Warsztat: Programy lojalnościowe w sieciach handlowych: karty lojalnościowe
Organizator: Międzynarodowe targi Poznańskie, Media Dem
15.00 WTC
Sala Duża
Wręczenie Złotych Medali MTP i Acanthus Aureus POLAGRA-FOOD i TAROPAK

PIĄTEK 24 WRZEŚNIA 2004

11.00

paw. 5
stoisko 131

Półfinały Mistrzostw Świata Piekarzy - wręczenie nagród
Organizator: UIBA

09.00 - 17.00 paw. 5
stoisko 78
Forum Rzemieślników Rzeźnictwa i Wędliniarstwa
Organizator: Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP



  wszystkie aktualności
 
 

Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
piekarz praca..
piekarz praca..
piekarz szukam..
piekarz szukam..
piekarz ..
piekarz ..
piekarz szukam..
haccp ghp/gmp..
piec wsadowy..
miwe roll-in..
płyn myjący..
płyn do mycia..
mycie..
piekarz..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
kupię maszyny ..
miesiarka ibis..
miesiarka ibis..
krajalnica..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt