Moje konto
login:
hasło:
Praca
Warto wiedzieć  


  1. Dając czas - dajesz jakość. Kasta do technologii odroczonego wypieku.
    technologia wypieku


  2. Sklepy fimowe, czyli jak zrozumieć konurencję w czterech krokach
    poradnik branżowy


  3. Skuteczna reklama w czterech krokach
    poradnik branżowy


  4. Jak przyciągnąć Klientów do sklepu firmowego?
    poradnik branżowy


  5. Systemy rejestracji czasu pracy
    rozwiązania dla piekarni i cukierni


  6. Niebezpieczeństwa w sieci Internet
    poradnik internauty


  7. Pracownik idealny - teoria i praktyka
    analiza specjalistyczna


  8. Elektroniczna wymiana danych
    poradnik branżowy


  9. Powłoki teflonowe w przemyśle spożywczym
    artykuł specjalistyczny


  10. Zintegrowany system informatyczny w zakładzie wielooddziałowym
    artykuł specjalistyczny


  11. Zakupy i sprzedaż w Internecie - rozwój nowoczesnych kanałów sprzedaży
    analiza branżowa


  12. Reklama w Internecie - nowoczesne metody prezentacji oferty
    analiza branżowa


  13. Palniki peletowe do piecy piekarskich
    nowość na rynku


  14. Marka buduje reputację Twojej firmy
    fachowe porady marketingowe


  15. Apetyczne nazwy
    porady specjalistyczne


  16. Internet w branży piekarsko-cukierniczej
    artykuł specjalistyczny


  17. Podatkowa księga przychodów i rozchodów - data poniesienia kosztu
    porady prawne


  18. Podatek VAT - zaliczki kwartalne czy miesięczne?
    porady prawne


  19. Samochód osobowy w firmie od 1 stycznia 2007 r.
    porady prawne


  20. Walka Adama z Goliatem, czyli zmagania zakładów z sieciami handlowymi
    głos piekarza


  21. Zmiany w podatku dochodowym od przedsiębiorców w 2007 r.
    informacje prawne


  22. Systemy CRM dla producentów pieców i maszyn piekarsko-cukierniczych
    informacje rynkowe


  23. Tworzenie i wdrażanie strategii rozwoju zakładów piekarniczych
    porady biznesowe


  24. Wymagania sanitarne dla pomieszczeń produkcyjnych
    stan prawny w świetle przepisów prawa żywnościowego


  25. Catering - dobry interes także dla piekarzy
    porady biznesowe


  26. Poszukiwany, poszukiwana
    analiza rynku pracy


  27. Masło czy margaryna?
    artykuł specjalistyczny


  28. Proces standaryzacji mąki pszennej
    artykuł specjalistyczny


  29. Wewnątrzwspólnotowe nabycie towarów
    porady prawne


  30. Sprzedaż obwoźna pieczywa
    informacje prawne i porady praktyczne


  31. Od czego nie płaci się składek ZUS
    informacje prawne


  32. Nienormowany czas pracy
    informacje prawne


  33. Przyprawy w cukiernictwie
    artykuł specjalistyczny


  34. Zmiany w podatku VAT - zakup samochodów i paliw
    informacje prawne


  35. Powłoki teflonowe, a koszty technologii piekarskich
    artykuł specjalistyczny


  36. Dotacje unijne - jak starać się o środki z SPO WKP
    porady praktyczne


  37. Fundusze unijne dla piekarni i cukierni
    co warto wiedzieć o funduszach unijnych


  38. Komputer w piekarni i cukierni
    cykl artykułów specjalistycznych


  39. Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce
    analiza rynku


  40. Chleba naszego powszedniego...
    opracowanie specjalistyczne


  41. Żywność "light" coraz bardziej popularna
    nowości rynkowe


  42. Metody prowadzenia ciast pszennych - drożdżowych
    porady technologa


  43. Znaczenie i warunki magazynowania surowców
    opracowanie specjalistyczne


  44. Błonnik w produkcji piekarsko-cukierniczej
    produkuj smacznie i zdrowo


  45. Cztery typy ciasta pszennego
    czyli wszystko o ciastach pszennych


  46. Oryginalna włoska ciabatta
    technologia produkcji z użyciem zakwasu naturalnego


  47. VAT na pieczywo
    stan prawny po wejściu do UE


  48. Biokonserwacja pieczywa dzięki zastosowaniu zakwasu
    artykuł specjalistyczny


  49. Wpływ opakowania na jakość i trwałość pieczywa
    czyli wszystko o opakowaniach


  50. Czerstwienie pieczywa
    artykuł specjalistyczny


  51. Oczyszczalnie ścieków w piekarni i cukierni
    przegląd nowoczesnych technologii


  52. Propozycje przepisów wielkanocnych
    receptury świąteczne


  53. Aspekty żywieniowe pieczywa
    lektura obowiązkowa dla producentów pieczywa


  54. Jak wyprodukować dobrą polewę
    poradnik dla cukierników, lodziarzy i piekarzy


  55. Standard BRC
    nowe wymagania dla dostawców do sieci handlowych


  56. Doskonała pizza nie musi być droga
    metody produkcji spodów do pizzy i pizzy na zimno


  57. Porównanie jakości pieczywa pszenżytniego, pszennego i żytniego
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  58. Ciasto na Boże Narodzenie
    receptura świąteczna


  59. Próbne wypieki w toku produkcji
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  60. ABC systemu HACCP
    wszystko o systemie kontroli wewnętrznej HACCP


  61. Internet w piekarni - piekarnia w Internecie
    zastosowanie Internetu w piekarni


  62. Historia piekarstwa
    odrobina historii


  63. Przedłużanie trwałości i świeżości pieczywa
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  64. Czy możemy konkurować z unią
    artykuł nadesłany


  65. Jakie zagrożenia wynikają z rozwoju grzyba i pleśni
    artykuł nadesłany


  66. Informatyka w piekarni
    opracowania dotyczące zastosowania komputerów w piekarni, porady dotyczące oprogramowiania etc.


  67. Kalendarium imprez
    kalendarium imprez - aktualizowane przez użytkowników portalu.





  ostatnio dodane aktualności (pełna lista)


  2017-05-22   Kasta do technologii odroczonego wypieku

  2014-09-16   Zrozumieć konkurencję w czterech krokach

  2014-07-22   Skuteczna reklama w czterech krokach

Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
piekarz lub..
piekarnia..
ser zott..
koła i zestawy..
riello 40 fs..
teflonowe..
taśmy do..
wyposażenie..
taśmy do..
krajalnica do..
fagor, hobart,..
autoryzowany..
bułka tarta..
termostaty .....
kupie bułke..
serwis..
części do..
..
piekarz..
piec do pizzy..
Strona główna | Uwagi w sprawie serwisu | E-mail / www | Regulamin portalu | Reklama