Moje konto
login:
hasło:
Praca
Warto wiedzieć  


  1. Dając czas - dajesz jakość. Kasta do technologii odroczonego wypieku.
    technologia wypieku


  2. Sklepy fimowe, czyli jak zrozumieć konurencję w czterech krokach
    poradnik branżowy


  3. Oprogramowanie dla sklepów firmowych w piekarni i cukierni
    artykuł specjalistyczny


  4. Skuteczna reklama w czterech krokach
    poradnik branżowy


  5. Jak przyciągnąć Klientów do sklepu firmowego?
    poradnik branżowy


  6. Systemy rejestracji czasu pracy
    rozwiązania dla piekarni i cukierni


  7. Niebezpieczeństwa w sieci Internet
    poradnik internauty


  8. Pracownik idealny - teoria i praktyka
    analiza specjalistyczna


  9. Elektroniczna wymiana danych
    poradnik branżowy


  10. Powłoki teflonowe w przemyśle spożywczym
    artykuł specjalistyczny


  11. Zintegrowany system informatyczny w zakładzie wielooddziałowym
    artykuł specjalistyczny


  12. Zakupy i sprzedaż w Internecie - rozwój nowoczesnych kanałów sprzedaży
    analiza branżowa


  13. Reklama w Internecie - nowoczesne metody prezentacji oferty
    analiza branżowa


  14. Palniki peletowe do piecy piekarskich
    nowość na rynku


  15. Marka buduje reputację Twojej firmy
    fachowe porady marketingowe


  16. Apetyczne nazwy
    porady specjalistyczne


  17. Internet w branży piekarsko-cukierniczej
    artykuł specjalistyczny


  18. Podatkowa księga przychodów i rozchodów - data poniesienia kosztu
    porady prawne


  19. Podatek VAT - zaliczki kwartalne czy miesięczne?
    porady prawne


  20. Samochód osobowy w firmie od 1 stycznia 2007 r.
    porady prawne


  21. Walka Adama z Goliatem, czyli zmagania zakładów z sieciami handlowymi
    głos piekarza


  22. Zmiany w podatku dochodowym od przedsiębiorców w 2007 r.
    informacje prawne


  23. Systemy CRM dla producentów pieców i maszyn piekarsko-cukierniczych
    informacje rynkowe


  24. Tworzenie i wdrażanie strategii rozwoju zakładów piekarniczych
    porady biznesowe


  25. Wymagania sanitarne dla pomieszczeń produkcyjnych
    stan prawny w świetle przepisów prawa żywnościowego


  26. Catering - dobry interes także dla piekarzy
    porady biznesowe


  27. Poszukiwany, poszukiwana
    analiza rynku pracy


  28. Masło czy margaryna?
    artykuł specjalistyczny


  29. Proces standaryzacji mąki pszennej
    artykuł specjalistyczny


  30. Wewnątrzwspólnotowe nabycie towarów
    porady prawne


  31. Sprzedaż obwoźna pieczywa
    informacje prawne i porady praktyczne


  32. Od czego nie płaci się składek ZUS
    informacje prawne


  33. Nienormowany czas pracy
    informacje prawne


  34. Przyprawy w cukiernictwie
    artykuł specjalistyczny


  35. Zmiany w podatku VAT - zakup samochodów i paliw
    informacje prawne


  36. Powłoki teflonowe, a koszty technologii piekarskich
    artykuł specjalistyczny


  37. Dotacje unijne - jak starać się o środki z SPO WKP
    porady praktyczne


  38. Fundusze unijne dla piekarni i cukierni
    co warto wiedzieć o funduszach unijnych


  39. Komputer w piekarni i cukierni
    cykl artykułów specjalistycznych


  40. Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce
    analiza rynku


  41. Chleba naszego powszedniego...
    opracowanie specjalistyczne


  42. Żywność "light" coraz bardziej popularna
    nowości rynkowe


  43. Metody prowadzenia ciast pszennych - drożdżowych
    porady technologa


  44. Znaczenie i warunki magazynowania surowców
    opracowanie specjalistyczne


  45. Błonnik w produkcji piekarsko-cukierniczej
    produkuj smacznie i zdrowo


  46. Cztery typy ciasta pszennego
    czyli wszystko o ciastach pszennych


  47. Oryginalna włoska ciabatta
    technologia produkcji z użyciem zakwasu naturalnego


  48. VAT na pieczywo
    stan prawny po wejściu do UE


  49. Biokonserwacja pieczywa dzięki zastosowaniu zakwasu
    artykuł specjalistyczny


  50. Wpływ opakowania na jakość i trwałość pieczywa
    czyli wszystko o opakowaniach


  51. Czerstwienie pieczywa
    artykuł specjalistyczny


  52. Oczyszczalnie ścieków w piekarni i cukierni
    przegląd nowoczesnych technologii


  53. Propozycje przepisów wielkanocnych
    receptury świąteczne


  54. Aspekty żywieniowe pieczywa
    lektura obowiązkowa dla producentów pieczywa


  55. Jak wyprodukować dobrą polewę
    poradnik dla cukierników, lodziarzy i piekarzy


  56. Standard BRC
    nowe wymagania dla dostawców do sieci handlowych


  57. Doskonała pizza nie musi być droga
    metody produkcji spodów do pizzy i pizzy na zimno


  58. Porównanie jakości pieczywa pszenżytniego, pszennego i żytniego
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  59. Ciasto na Boże Narodzenie
    receptura świąteczna


  60. Próbne wypieki w toku produkcji
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  61. ABC systemu HACCP
    wszystko o systemie kontroli wewnętrznej HACCP


  62. Internet w piekarni - piekarnia w Internecie
    zastosowanie Internetu w piekarni


  63. Historia piekarstwa
    odrobina historii


  64. Przedłużanie trwałości i świeżości pieczywa
    artykuł poświęcony technologii piekarskiej


  65. Czy możemy konkurować z unią
    artykuł nadesłany


  66. Jakie zagrożenia wynikają z rozwoju grzyba i pleśni
    artykuł nadesłany


  67. Informatyka w piekarni
    opracowania dotyczące zastosowania komputerów w piekarni, porady dotyczące oprogramowiania etc.


  68. Kalendarium imprez
    kalendarium imprez - aktualizowane przez użytkowników portalu.





  ostatnio dodane aktualności (pełna lista)


  2017-05-22   Kasta do technologii odroczonego wypieku

  2014-09-16   Zrozumieć konkurencję w czterech krokach

  2014-07-22   Skuteczna reklama w czterech krokach

Katalog firm
Ogłoszenia
najnowsze
miesiarka masz..
miesiarka..
dzielarka..
miesiarka ibis..
wałkownica z..
dzieże do..
dzieże do ..
dzieże do..
miesiarka mac..
wałkownica..
miesiarka masz..
miesiarki masz..
dozownik ..
zmywarka..
miesiarka masz..
wałkownice do..
mieszałka vmi..
mieszałka xun..
miesiarka masz..
mikser tekno..
Strona główna | Regulamin portalu | E-mail | Reklama | Kontakt